in

2016-ban újra startol az X-Faktor!

Az elmúlt évek legsikeresebb műsora, amely emberek millióit ültette a képernyők elé – az X-faktor 2016-ban is folytatódik! Az első széria 2010-ben indult. Itt tűnt fel először Vastag Csaba – és ő lett az X-Faktor magyar történetének első győztese. Csabi úgy fogalmaz, hogy a verseny után végre lett kinek zenélni, és ez nagyon-nagy kincset adott neki.

Kocsis Tibor már majdnem feladta énekesi álmait, de a műsornak köszönhetően azóta azzal foglalkozhat, amire mindig is vágyott.

A tehetségkutatónak hála talán Oláh Gergő sorsa vette a legnagyobb fordulatot, aki közmunkásból lett az ország kedvence. Gergő életében ugyanis olyan dolgok valósultak meg, amelyekről nem is álmodott.

A magyar X-Faktorban az első női győztes Danics Dóra lett. Azt mondja, komolyan vette a versenyt, de sosem a főnyeremény lebegett a szeme előtt. A legutóbbi és egyben legfiatalabb győztesTóth Andi azt üzeni a legújabb X-Faktor tehetségeinek, hogy élvezzék ki a verseny minden pillanatát, legyenek büszkék arra, hogy ott vannak, és ne a fődíjra koncentráljanak.


 

Leona Lewis, Alexandra Burke, Olly Murs vagy James Arthur. Csak néhány név azok közül, akiket az angol X-Faktorban fedeztek fel, és ma már az egész világon ismerik és elismerik munkásságukat.

Tehetséges énekesek, óriási küzdelmek és valóra vált álmok – ezt nyújtja az X-Faktor, amelynek következő szériájába már lehet jelentkezni akár egyéniben, akár zenekarral. A győztesek tárt karokkal várják utódjukat!
 

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!

A teljes tartalomért Klikk ide…

Fiorella – 171/2. rész

Egymásba fonódó kezek a tüdőátültetés után