Home / nyereményjátékok / Szeretnél 100.000 Forint értékű ajándékcsomagot nyerni?

Szeretnél 100.000 Forint értékű ajándékcsomagot nyerni?

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

natur

SZERETNÉL 100.000 FORINT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKCSOMAGOT NYERNI?

A nyereményjáték 2015. július 20-tól augusztus 20-ig tart.

Játék menete:
A játékosnak először a dr.organic.co.hu/jatek oldalon regisztrálnia kell a játékra, amely során meg kell adnia a nevét, e-mail címét, nemét, születési évét, lakhelyének irányítószámát és bőrtípusát, valamint el kell fogadnia a játékszabályzatot, fel kell iratkoznia a hírlevélre és lájkolnia kell a

Dr. Organic Hungary Facebook oldalát. Ezután a játékos tetszőlegesen kiválaszthatja, hogy melyik termékcsalád 100.000 Ft értékű ajándékcsomagját szeretné megnyerni. Végül meghívhatja barátait is a nyereményjátékba – amennyiben legalább ketten regisztrálnak is, az első 100 leggyorsabb meghívó ajándékba kap egy Dr. Organic dezodort. Ezenfelül, ha a játékos meghívottja nyeri a fődíjat, akkor 20.000 Ft értékű Dr. Organic vásárlási utalványt nyer.


Nyeremények :
1 db 100.000 Ft értékű ajándékcsomag, amit a kisorsolt nyertes a játék során kiválasztott.
Amennyiben a nyertest másik játékos hívta játékba, úgy a meghívó garantáltan nyer egy 20.000 Ft értékű Dr. Organic vásárlási utalványt, amely 2015. 12.31-ig váltható be.
100 db Dr Organic alumíniummentes dezodor, melyet azon első 100 játékos nyer, akinek 2 meghívott barátja a leggyorsabban regisztrált a játékra.

“Hisszük, hogy ép testben ép lélek lakozik!” – Dr.Organic.

Az egészséges élethez vezető út: az egészség maga ott kezdődik, hogy testünkön tudatosan olyan természetes eredetű termékeket használunk, amit magunk is megennénk.

A Dr.Organic termékek a lehető legfinomabb természetes és lehetőség szerint bio termesztésből származó alapanyagokból készülnek. A világ különböző tájairól érkező összetevőket egyenként ellenőrizzük, hogy biztosan megfelelnek-e az általunk támasztott szigorú minőségi követelményeknek. A kivonatok előállításának legújabb módszereit alkalmazva, az aktív hatóanyagokat megőrizve igazán hatékony termékeket állítunk elő.


Tudtad, hogy a kozmetikumok többsége parabéneket, kőolajszármazékokat, mesterséges szín-és illatanyagokat tartalmaz? Tisztítsd meg otthonod a vegyi anyagoktól, és használj természet adta natúrkozmetikumokat!

A bioaktív arc-, haj és testápolás alapja, hogy a bioaktív hatóanyagok a kíméletes feldolgozás során megőrzik értékes tulajdonságaikat. A Dr. Organic kozmetikumai egy-egy értékes bioaktív hatóanyagra épülnek, amelyek hatását további természetes hatóanyagok bioaktív tulajdonságaival erősítik. A termékek fő összetevője szinte a bőrrel megegyező pH-értékű Aloe vera lé.


A sorsolás időpontja:
2015. augusztus 24. (hétfő), 12 óra.

A nyertesek nevét Lebonyolító közzéteszi a Dr. Organic Facebook oldalán, amint a nyertesek visszajeleznek arról, hogy elfogadják a nyereményt.

REGISZTRÁLÁSHOZ KATT IDE!

Ha érdekelnek milyen Dr. Organic termékek vannak, katt ide!


egészség

The post Szeretnél 100.000 Forint értékű ajándékcsomagot nyerni? appeared first on Nyereményonline.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://nyeremenyonline.hu/szeretnel-100-000-forint-erteku-ajandekcsomagot-nyerni/

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top