in

Venom 2 – Vérontó teljes film magyarul videa

Venom 2 – Vérontó teljes film magyarul videa

Bemutató dátuma: 2021. október 14.

A Venom 2. – Vérontó egy amerikai szuperhős film, ami a Marvel Comics karakter alapján készült. A filmet a Columbia Pictures gyártja, a Marvel és Tencent Pictures közreműködésével. A filmet a Sony Pictures Releasing adja ki, és a 2018-ban megjelent Venom folytatása.

„Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás” – mondta egy titokzatos fegyenc a Venom végén Eddie Brock-nak (Tom Hardy). Annak a vakmerő, nagyszájú tényfeltáró újságírónak, aki egy laboratóriumi felderítése során súlyosan megfertőződött: és azóta szimbiótaként, a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni.És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne.
Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó (Woody Harrelson), hogy ígérete szerint pusztítson a világon.Meg kell állítani. Bármi áron.

A Venom első része őrült siker volt, több mint 850 millió dollár bevételt termelt világszerte: az első rész sztárjai most mind visszatérnek, sőt, egy pompás főgonosszal egészülnek ki, hogy elbeszéljék a félig jó, félig gonosz Marvel-hős még vadabb, még arcátlanabb történetét.

Venom 2 – Vérontó főszereplők: Tom Hardy , Woody Harrelson , Michelle Williams

Venom 2 – Vérontó teljes film még nem került fel a videára

The post Venom 2 – Vérontó teljes film magyarul videa appeared first on Retromuzsika.hu.

Miután elbuktunk teljes film magyarul indavideo

A srác nem jár egyedül teljes film magyarul