Home / Tuti tippek Karácsonyra / Különleges karácsonyi csomagoló papírok

Különleges karácsonyi csomagoló papírok

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Az ajándékok magukban is csodálatosak, azonban mi szeretjük megadni a módját. Csinos csomagoló papírokat keresünk, kiegészítőket és ajándék kísérő kártyákat, díszeket is válogatunk. Jó érzés odaadni a meglepetést úgy, hogy komplett egészként egy személyre szóló ajándékot készítünk.
Végy egy csillagos lyukasztót, indíts el egy jó filmet – persze karácsonyi hangulatút – gyárts egy nagy kupac csillagot. Utána fogj széles ragasztószalagot, ragadós oldallal felfelé tekerd ki, szórd bele a csillagokat, majd ragaszd rá a csomagolásra. Szerintünk csillagos ötös!

Régi, antikváriumban kapható képeslapokkal is gyorsan, egyszerűen és nagyon hangulatosan feldíszíthetjük karácsonyi csomagjainkat!
Dekortapaszból sosem elég! Sima, egyszínű csomagoló papíron mutat a legjobban. Legalábbis szerintünk.
Ennél a csomagolópapírnál egyszerűbb, és nagyszerűbb ötletet nem is tudom, hogy mutattunk-e már. Ha a csomagolás valami szép, festett dolgot rejt, például egy képkeretet vagy egy táblát, akkor már festés közben elkészíthetjük ezt a festék pöttyös papírt!
Stencilezni nagyon menő dolog manapság, így a mi válogatásunkból sem maradhatott ki! Legyetek bátrak a színekkel, formákkal, gyönyörű eredményeket kaphattok.

Gyerekujjakkal nyomdázott papír, melyet pár piros pomponnal és rajzolt rénszarvas agancsokkal tehetünk teljessé! A nagyik odalesznek, tuti!

Semleges színű csomagolópapír, megbolondítva egy kis csipkével… Mesés a végeredmény, mi bármikor elfogadnánk egy ilyen csomagot.

Gomboljuk be az ajándékokat. Nagyon egyszerű, semmi különleges kézügyességet vagy alapanyagot nem igényel, az eredmény mégis kedves, aranyos, szép csomagolás.


Ha tetszett a bejegyzés, még több ötletet itt találsz:
Izgalmas karácsonyi szalagdekorációk
Dekorálj tapasszal karácsonykor is! Kattints ide a teljes cikkért!

: http://karacsonyidekoraciok.blogspot.com/2014/11/kulonleges-karacsonyi-csomagolo-papirok.html

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top