in

Karin Slaughter – Az utolsó özvegy könyv pdf – Íme akönyv online!

Karin Slaughter – Az utolsó özvegy könyv pdf – Íme akönyv online!

Egy rejtélyes emberrablás
Ismeretlen tettesek egy forró nyári estén elrabolják az amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (CDC) egyik tudósát egy bevásárlóközpont parkolójából. A hatóságok hiába igyekeznek megmenteni: mintha köddé vált volna.

Egy pusztító robbanás
Egy hónappal később a napfényes vasárnap délután nyugalmának elsöprő erejű robbanás vet véget, amelyet néhány másodperc múlva újabb követ. Atlanta egyik legforgalmasabb és legfontosabb negyedét érte bombatámadás: azt a helyet, ahol az Emory Egyetem, két nagy kórház, az FBI főhadiszállása és a CDC központja működik.

Egy ördögi ellenség
Az orvos szakértő Sara Linton és Will Trent, a Georgiai Nyomozóiroda munkatársa azonnal a helyszínre siet – egyenesen a több ezer ártatlan ember életét fenyegető, gyilkos összeesküvés szívébe. Mikor a tettesek elrabolják Sarát, Will fedett akcióba kezd, hogy megmentse, és megelőzzön egy mészárlást. Az életét kockáztatja a hazájáért és a nőért, akit szeret…

Karin Slaughter – Az utolsó özvegy könyv pdf – Íme akönyv online!

Ez a cikk Karin Slaughter – Az utolsó özvegy könyv pdf – Íme akönyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Belinda Alexandra – Dél ékköve könyv pdf -Íme a könyv online!

Kemese Fanni – A viharszívű Mya Mavis könyv pdf – Íme a könyv online!