in

Köménymag leves / rántott leves

Hozzávalók: 1 ek zsír kevés köménymag 1 fej hagyma 2 gerezd fokhagyma 4 ek liszt 1-2 csipetnyi fűszer (só, őrölt bors, pirospaprika) néhány babérlevél friss petrezselyem Elkészítése: Ez egy rántott alapleves, ami több levesnek, például a csorgatott tojásleves alapja is. A zsírt felforrósítom, majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, a köménymagot, és a szétnyomott fokhagymát. […]

A Köménymag leves / rántott leves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/komenymag-leves-rantott-leves/

Mazsolás diós kifli

Drasztikusan megváltozott az x-faktoros Tóth Andi – fotó