Home / Baba-Mama / Hétvégén újra Pöttömkert a Budapest Parkban

Hétvégén újra Pöttömkert a Budapest Parkban

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

budapest park

Hétvégén újra Pöttömkert a Budapest Parkban.

Ismét mókával és kacagással várja az apróságokat a Pöttömkert

Július 5-én Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park az esti koncertek mellett ismét a csöppségek birodalmává változik. A Pöttömkert újfent számos, az apróságok és a szülők számára egyaránt szórakoztató játékkal és bemutatóval várja a látogatókat, a havonta megújuló programban ezúttal például gipszfestést, arcfestést, Apacuka koncertet, bűvészt és egy egész bohócszínházat is találhatunk – mindezt ingyen. A Park – mint korábban – jótékonysági akciót is hirdet, segítve a rászorultakat.

Idén már csak három hétvégén vehetik birtokba a porontyok a Budapest Parkot, ahol kreatív, ügyességi és parti játékok valamint a bohócok, bűvészek és a megelevenedő mesék világa várja őket. Az esemény a már megszokott napindító jógával veszi kezdetét, melyet a Kerekítő Mondókás Móka höcögős, göcögős és kacagós ölbeli játékai követnek. A délelőtti buli hangulata az Apacuka zenekar vidámsággal, tánccal és meglepetésekkel teli koncertjével hág a tetőfokára, az önfeledt szórakozás garantált. A nagy mókázás után Jó ebédhez szól a mese, pihenésképp érkezik a tündérmesék, állatmesék és furfangos mesék tanulságokkal teli világa. Ezután az ELTE Cheerleaders akrobatikus elemei ejtik ámulatba a közönséget, melyeket felügyeletükkel kipróbálva a legbátrabb gyerekek is a föld fölé repülhetnek.

Az apróságokat számos egész napon át tartó program is várja. Gipszkorszak standjánál a gyerekek például számos különböző formájú, témájú és méretű gipszfigura közül választhatnak, amelyeket önállóan kifesthetnek, az elkészült műveket pedig haza is vihetik magukkal, a Magyar Vöröskereszt Ifjúsági Tagozata pedig arcfestéssel és kézműves foglalkozással várja a kicsiket. A legkisebbeket vidám ügyességi és parti játékokkal várják a Piatnik asztalainál. Buborékok, színes poharak és kártyák segítségével fejleszthetik észrevétlenül megfigyelőképességüket, gyorsaságukat, a kézügyességüket, sőt azt is kipróbálhatják, hogy milyen, ha valaki az orrával próbál

INGYENES!

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://babamama.info/gyerekprogramok/hetvegen-ujra-pottomkert-a-budapest-parkban/

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top